nl fr en

Bedankt voor uw steun!

Een persoonlijke boodschap van Guy Cassiers als dank voor uw hartverwarmend gebaar

 

Beste liefhebbers van Toneelhuis

Het is een heel vreemd gevoel om jullie toe te spreken vanuit een lege Bourla. 
Door het coronavirus kunnen we al sinds half maart geen voorstellingen meer voor jullie spelen en dat blijft nog zo tot en met het einde van de zomer. Want de gezondheid van onze artiesten en medewerkers en vooral ook van u, ons publiek, is voor ons nu het allerbelangrijkste. 

Wat deden we intussen wel? Toneelhuis werd even Huistoneel en u volgde massaal het online aanbod op onze website. Het is fantastisch om te merken dat de dialoog tussen ons blijft, zelfs wanneer we geen live theater kunnen brengen.

Achter de schermen zijn de repetities intussen wel hervat en zijn we weer aan de slag om voor u een nieuw Toneelhuisseizoen klaar te stomen. Eind augustus zullen we dat aan u voorstellen. 

Maar eerst wilde ik even de tijd maken om  jullie persoonlijk bedanken. We moesten niet minder dan vijftig voorstellingen in de Bourla annuleren. Velen onder u besloten om hun ticketgelden niet terug te vragen of deden een gift aan Toneelhuis. Dat is hartverwarmend. Toneelhuis doet er al het mogelijke aan om alle getroffen artiesten of gezelschappen daarmee te vergoeden. Heel erg bedankt daarvoor.

We kijken er heel hard naar uit u weer op een veilige manier in onze Bourla te mogen ontvangen. Want we missen u.

Tot binnenkort!

Guy Cassiers