nl fr en

Love at first Sight #4

Start ticketverkoop op vrijdag 21 juni 2019 om 10u

Vandaag in Toneelhuis

Het Land Nod op reis in Rusland!

Het Land Nod van FC Bergman speelt van 28 tot 30 juni op het festival Theatre Olympics (Sint-Petersburg) en 5, 6, 7, 9 en 10 juli op Inspiration Festival (Moskou).

Binnenkort

Theater Op tournee

Wie heeft mijn vader vermoord

Met zijn autobiografisch debuut Weg met Eddy Bellegueule vertelde het jonge Franse literaire talent Édouard Louis (1992) over zijn getormenteerde jeugd in het door werkloosheid geteisterde Noord-Frankrijk. In een opiniestuk voor The New York Times schreef hij daarover: “Ik wilde verslag doen van de armoede en uitsluiting in ons dagelijks leven. Het trof me dat het leven dat ik al die jaren had gekend nooit in boeken, kranten of op tv aan bod kwam.” Maar evenzeer rapporteert hij hoe het machistische arbeidersmilieu waarin hij opgroeide, afrekende met zijn ontluikende homoseksualiteit.

Theater In Toneelhuis en Op tournee

Bruegel

Dulle Griet neemt je mee op een reis door de tijd. Zo ontwikkelt zich een caleidoscopisch portret van Pieter Bruegel de Oude en het tijdperk waarin hij haar creëerde.

Theater In Toneelhuis en Op tournee

hi Baubo,

“Ik associeer Baubo met creatieve, erotische duisternis. Met bloed, aarde en de maan. Ze is een figuur die vrouwelijke seksualiteit verbindt met ecologie, met psychedelica en daverend gelach.” - Hannah De Meyer
 

Bekijk het hele programma