LevelUp Summer Studios

LevelUp Summer Studios

WE ARE OPEN

Op vrijdag 23 augustus worden de deuren van de LevelUp Summer Studios opengegooid en kunnen bezoekers het resultaat van vier weken onderzoek ontdekken. Het programma bevat presentaties, lezingen, uitvoeringen, vertoningen, gesprekken en meer. 

Vier weken lang kregen artiesten van allerhande disciplines de kans om in de LevelUp Summer Studios te werken aan oude of nieuwe projecten. 

Tijdens de eerste editie van LevelUp Summers Studios worden 8 creaties getoond door 17 deelnemende artiesten. Gedreven door nieuwsgierigheid en vastberadenheid onderzoeken ze hun dada. Een emotionele activiste, drie iconische shero’s, een onderzoek naar het hellende vlak van de realiteit, een community van dj’s, de kunstfilosofie van Third Culture Millennials, het beeldhouwen van eigen klank, de donkere en verborgen kant van de mens en de invloed van sociale media. Wat gebeurt er als we dat loslaten op de wereld?

Het programma bevat presentaties, lezingen, uitvoeringen, vertoningen, gesprekken en meer. 

DEELNEMENDE ARTIESTEN

Anna Dupon, Xandry van den Besselaar, Axelle Verkempinck, Enes Elmatili, Jade Derudder, Veroline Vanderbeek, Janne Coonen, Btissame Bourrich, Elisabeth Klinck, Samuel Allaman, Jaspe Azabe, Jakob Perceval, Adrian Cojocaru, Alexandra Banica, Hannelore Stevens, Kristien Van Hee & Ulrike Van Elsen

Bekijk hier de info op de site van KAVKA.


LEVELUP LOCAL ARTIST PLATFORM is een samenwerking tussen KAVKA OUDAAN en TONEELHUIS met de steun van Vlaanderen.